Booking 10% cash back
Ahoj, klasicky po dovolené, tak mi booking poslal konečně kód na 10 %. Protože ho teď hned nevyužiji a je do 26. 9., tak ho sem zase dám.
Důležité - pokud ho použijete, napište to sem, ať zbytečně nemusí zkoušet ostatní. Děkuji.
9TRUX4TKF3
Tak nekdo jiz vyuzil a nenapsal to sem😩😩, no tak jsem zbytecne zkousel delat rezervaci.
kdyby nekdo mel kod, poslete mi ho prosim do sz, dekuji.
Kód na slevu 10 % aktivnímu členovi do SZ. Min. rezervace 1200 Kč. Platnost do dnešní půlnoci.
EDIT: posláno.
Kód na 10% pre AKTÍVNEHO člena, platnosť do polnoci.
Pošlite súkr. správu.
edit: kód odoslaný
Ponúkam kód na 10% platný dnes do polnoci, pošli SS, o 17-tej vylosujem ak vás bude viac.
Vylosovaný Audit, užívaj
Znova kód na 10% pre AKTÍVNEHO člena (s príspevkami), platnosť do zajtrajšej polnoci.
Pošlite súkr. správu
Edit: kód odoslaný
Kód sa uvoľnil, náhradný záujemca sa neozval, tak vyskúšajte - K9VPFE3NH8 platí do polnoci, napíšte kto využije.
Kód na slevu 10 % aktivnímu členovi do SZ. Min. rezervace 1200 Kč. Platnost končí 3.10.
EDIT: posláno.
Zase ponúkam kód na 10% platný do 4. 10. - pre prvého AKTÍVNEHO člena, ktorý mi pošle súkr. správu.
edit: kód odoslaný
Kdyby měl někdo kód, který by nevyužil klidně i do pulnoci - HODNĚ by pomohlo kdyby mi poslal do SZ :D moc bych byl vděčný <3
Dekuji @smutnak!
Uznávám, že nejsem moc aktivním členem na fórech CL a spíš si sem zajdu zkusit své štěstí když mám větší objednávku na Bookingu (dnes za 15k). Ale zároveň vždy tady sdílím své kódy když si myslím, že je nevyužiji (a pokud se nepletu, víckrát jsem kód sdílel než využil kód někoho jiného).
Píšu to, protože občas lidé tady komentují, že jim neaktivní členové berou kódy a že jim to vadí. Pokud se snažíme i sami pomoct, a přitom v jiných vláknech moc nebo vůbec nefigurujeme, nevidím důvod proč bychom kód nevyužil.
Hezky večer všem a sdílejte sdílejte sdílejte! 🙂